• Δωμάτια στην Αχαράβη - Κέρκυρα, Harris Apartments, Διαμερίσματα στην Κέρκυρα, Αχαράβη
  • Δωμάτια στην Αχαράβη - Κέρκυρα, Harris Apartments, Διαμερίσματα στην Κέρκυρα, Αχαράβη
  • Δωμάτια στην Αχαράβη - Κέρκυρα, Harris Apartments, Διαμερίσματα στην Κέρκυρα, Αχαράβη
  • Δωμάτια στην Αχαράβη - Κέρκυρα, Harris Apartments, Διαμερίσματα στην Κέρκυρα, Αχαράβη

Βραβεία

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE
8.8 Rated by Guests

venere_awards

Harris Apartments

Video Beach

Αναζήτηση

Find us on Facebook

 

 

Όροι Κράτησης

Τιμές

Οι τιμές των δωματίων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνουν την διανυκτέρευση και όλους τους φόρους.

Τα  ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα http://www.harrisapartments.gr/ και http://www.aptscorfu.gr/ οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Τρόποι Πληρωμής

Για κρατήσεις δωματίων μέσω της ιστοσελίδας απαιτείται προκαταβολή ίση με 20% του συνολικού ποσού που θα ζητηθεί αναλυτικά στις σελίδες μας.

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με VISA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS ή μέσω του τραπεζικού μας λογαριασμού κατόπιν συνεννόησης.

Σε περίπτωση χρέωσης πιστωτικής κάρτας, ο ενδιαφερόμενος θα λαμβάνει απόδειξη πληρωμής μέσω  e-mail.

Για κάθε κράτηση, θα υπάρχει ένα σχετικό ηλεκτρονικό δελτίο της κράτησης (voucher) το οποίο θα στέλνεται στον ενδιαφερόμενο πελάτη, ο οποίος με την σειρά του θα πρέπει να το παραδώσει στο ξενοδοχείο με την άφιξη, για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Ακυρώσεις & Αλλαγές

Παράταση Διαμονής

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να παρατείνει τη διαμονή του, πριν την άφιξή του στα διαμερίσματα, θα πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως μαζί μας. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος πελάτης επιθυμεί, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα διαμερίσματα, να παρατείνει την διαμονή του, η εταιρεία δεν μπορεί να του εγγυηθεί την παράταση της διαμονής του στο ίδιο δωμάτιο, ή σε διαφορετικό.

Αλλαγές

Για να αλλάξει τις ημέρες της διαμονής του, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με τα διαμερίσματα Harris.

Σε περίπτωση που ο πελάτης, μετά την άφιξη του στο ξενοδοχείο, επιθυμεί να περιορίσει τη διάρκεια της διαμονής του, επιβαρύνεται με το 50% τις συνολικής χρέωσης των διανυκτερεύσεων που ακυρώνει.

Ακύρωση Κράτησης

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την κράτησή του, πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με τα διαμερίσματα Harris.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή του οποιαδήποτε στιγμή, με τις παρακάτω κυρώσεις:

Κόστος ακύρωσης κράτησης

  • Μη εμφάνιση του πελάτη στο ξενοδοχείο ή ακύρωση κράτησης σε λιγότερο από 20 ημέρες από την ημερομηνία άφιξης, παρακράτηση της προκαταβολής.
  • Ακύρωση σε περισσότερες από 20 ημέρες πριν την άφιξη – επιστροφή του συνολικού ποσού της προκαταβολής με επιβάρυνση των εξόδων της τραπεζική συναλλαγής.

 

Η επιστροφή των χρημάτων εκ μέρος της εταιρείας προς τον πελάτη πραγματοποιείται είτε μέσω της πιστωτικής κάρτας είτε μέσω κατάθεσης στην τράπεζα (το κόστος της τράπεζας επιβαρύνει τον πελάτη).

 

 

 

Apartments in Corfu, Acharavi, Greece
Tel: +30 26630 63804,
email:
ΜΗΤΕ:
0829Κ121Κ3812000, 0829Κ121Κ3815000

Created and Designed by Optionsnet © 2010